Programok  Dr. D a r n e l   C h r i s t i a n   Nyomán    
Mobil: 06/30/850-2014
 
Munkánk hátteréül
  FŐOLDAL  PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN  E-MAIL     
 
Dr. Darnel Christian (? 2016.) filozófus, szerző, tréner, a filozófia doktora.
 
Az Egyesült Államokban, különböző motivációs, kommunikációs és pszicho-dinamikai, önmegvalósító módszerek beható tanulmányozása után a nyolcvanas évek elején megalapította saját, önálló tréningprogramját "Creation Cours" címmel, mely itthon  később Darnel Tréningként vált ismertté.
 
20 éves külföldi tartózkodása után először 1988-ban tért haza Magyarországra és elsőként kezdett itthon is önmegvalósító, személyiségfejlesztő tréningeket  tartani.
 
Több mint negyedszázados itthoni munkássága során folyamosan fejlesztette, alakította tréningjeit, a hogy  a leghatékonyabb módon érje el kitűzött célját a sikeres motiváció, kommunikáció és önmegvalósítás terén.
 
15 könyve jelent meg eddig, melyekben  megosztja gondolatait, filozófiájának alapjait a rá jellemző, tömör, könnyen érthető és közkedvelten jó humorú stílusában.
 
2001-ben az "Amerikai Társaság a Tudomány Előrehaladásáért"  tagjai közé választotta.
 

 
Nevét megtalálhatjuk az Egyesült Államokban kiadott "Who's Who in the World" című lexikonban, ahol  1998-tól könyveit és munkáit ismertetik.
 
Dr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban.

 

 
Találj meg itt is!
A ma már legendásnak számító, Dr. Darnel Christian által kidolgozott Darnel Tréning, kiemelkedő érdeklődést váltott ki a rendszerváltás utáni Magyarország új lehetőségeket kutató és felfedezni vágyó közegében. A résztvevők mind a mai napig azzal a céllal jelentkeznek tréningjeinkre, hogy új lehetőségek felé nyithassanak a már beidegződött és rögzült álláspontjaik csapdájából. A legújabb agykutatások eredményeire is alapozó programjaink módszere biztosítja, hogy olyan változások történjenek az emberek gondolkodásmódjában, mely lehetővé teszi számukra az eddig nem látott lehetőségek megtalálását az élet legkülönbzőbb területein.
 
Az utóbbi 27 év kutatásainak és tapasztalatainak az eredményét felhasználva, munkánkat folyamatosan fejlesztjük. Ebbe beletartozik a mintegy húszezer résztvevővel megtartott tréning tapasztalata, beleértve a Váci Börtön és Fegyházban valamint a Kalocsai Női Börtönben és a Rendőrtiszti Főiskolán tartott tréningek tapasztalatai is, valamint hazai és nemzetközi cégekkel folytatott munkánk.
 
Az újabb multimédiás anyagok a legújabb agykutatási eredményekből merítenek, továbbá a Harward Business School és az USA Légierő Vezető Fejlesztő Akadémián folytatott programokon is alapulnak.
 
Dr.Darnel Christian kidolgozta a lingvisztika terveink és kitűzött céljaink megvalósítására gyakorolt hatásának alkalmazását  a kommunikációs munkakörökben tevékenykedők részére is, mellyel komoly eredményeket sikerült elérnie.

Munkája során bebizonyította, hogy kommunikációs és motivációs technológiájával az élet legfontosabb területein, mint például az emberi kapcsolatok, ezen belül a párkapcsolatok, a gyermeknevelés, a munkahelyi és tanulmányi sikerek illetve a különböző célok megvalósításának területén jelentős eredményeket lehet elérni.

A programokat ma Dr.Darnel Christian felesége, több évtizede munkatársa és általa kiképzett trénere, Darnelné Zimonyi Tünde vezeti. Eredetileg matematikus, 1992-ben került a Darnel Programok stábjába. Dr. Darnel Christian irányításával a kezdetektől részt vett a tréneri munkában. 2002-ben tartotta első önálló tréningjét. Christian haláláig (2016) társtrénerként együtt vezették és dolgozták ki az újabb programokat.

A Darnel Oktatási Programok  ma is a leghatékonyabb módszer a sikeres életvitel megteremtésének területén!

 
RENDELD MEG !
 
Darnel Christian DVD-n!
 
 
Megrendelheted emailben!
 
4.500 Ft +postázási költség!
Rendeld meg  emailben még ma!
 
Ha már voltál Darnel Programon, akkor a varázs átjön az első pillanattól. Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy megtapasztald az első, és azóta is a a legmeghatározóbb magyar
személyiségfejlesztő trénert, amint
munkája lényegéről beszél. A DVD
élménye pozitív hatást eredményez életed és kapcsolataid minőségére!
 
 
 
 
 

PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN    E-MAIL   

©2016 Darnelné Zimonyi Tünde - Minden jog fenntartva - All rights reserved!