Programok  D a r n e l   C h r i s t i a n   Nyomán    
Mobil: 06/30/850-2014
 
Munkánk hátteréül
  FŐOLDAL  PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN  E-MAIL     
 
Dr. Darnel Christian, filozófus, szerző, tréner, a filozófia doktora,
20 éves külföldi tartózkodása után először 1988-ban tért haza Magyarországra és elsőként kezdett itthon is személyiségfejlesztő tréningeket  tartani.
 
2001-ben az "Amerikai Társaság a Tudomány Előrehaladásáért"  tagjai közé választotta.
 

 
Nevét megtalálhatjuk az Egyesült Államokban kiadott "Who's Who in the World" című lexikonban, ahol  1998-tól könyveit és munkáit ismertetik.
 
Dr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban.

Az Egyesült Államokban különböző motivációs, kommunikációs és pszicho-dinamikai, önmegvalósító módszerek beható tanulmányozása után a nyolcvanas évek elején megalapította saját tréningprogramját "Creation Cours" címmel, mely itthon Darnel Tréningként vált ismertté.

 

Darnel Oktatási Programok  - a leghatékonyabb módszerek a sikeres életvitel megteremtésének területén!

 
 
Találj meg itt is!
Az utóbbi 27 év kutatásainak és tapasztalatainak az eredményét felhasználva, munkánkat folyamatosan fejlesztjük. Ebbe beletartozik a mintegy húszezer résztvevővel megtartott tréning tapasztalata, beleértve a Váci Börtön és Fegyházban valamint a Kalocsai Női Börtönben és a Rendőrtiszti Főiskolán tartott tréningek tapasztalatai is, valamint hazai és nemzetközi cégekkel folytatott munkánk.
 
Az újabb multimédiás anyagok a legújabb agykutatási eredményekből merítenek, továbbá a Harward Business School és az USA Légierő Vezető Fejlesztő Akadémián folytatott programokon is alapulnak.
 
Dr.Darnel Christian kidolgozta a lingvisztika terveink és kitűzött céljaink megvalósítására gyakorolt hatásának alkalmazását  a kommunikációs munkakörökben tevékenykedők részére is, mellyel komoly eredményeket sikerült elérnie.

Munkája során bebizonyította, hogy kommunikációs és motivációs technológiájával az élet legfontosabb területein, mint például az emberi kapcsolatok, ezen belül a párkapcsolatok, a gyermeknevelés, a munkahelyi és tanulmányi sikerek illetve a különböző célok megvalósításának területén jelentős eredményeket lehet elérni.

A ma már legendásnak számító Darnel Tréning nagy érdeklődást váltot ki a rendszerváltás utáni Magyarország új lehetőségeket kutató és felfedezni vágyó közegében. A résztvevők mind a mai napig azzal a céllal jelentkeznek tréningjeinkre, hogy új lehetőségek felé nyithassanak a már beidegződött és rögzült álláspontjaik csapdájából. A legújabb agykutatások eredményeire is alapozó programjaink módszere biztosítja, hogy olyan változások történjenek az emberek gondolkodásmódjában, mely lehetővé teszi számukra az eddig nem látott lehetőségek megtalálását az élet legkülönbzőbb területein.
 
A programokat ma Dr.Darnel Christian felesége, Darnelné Zimonyi Tünde, aki több mint 20 éve általa kiképzett munkatársa és trénertársa, önállóan vezeti. 1992-ben került A Darnel Programok stábjába, 1993 óta önállóan irányítja a programok szervezését és Dr. Darnel Christian irányításával részt vesz a tréneri munkában. 2002-ben tartja első önálló tréningjét, és társtrénerként működik a Darnel Programok tréningjein.

A programok szórakoztató stílusa és tömörsége által az elvontabb témák is könnyen érthetővé válnak a különösebb filozófiai és pszichológiai ismeretekkel nem rendelkezők számára is. 

RENDELD MEG !
 
Darnel Christian DVD-n!
 
 
Megrendelheted emailben!
 
4.500 Ft +postázási költség!
Rendeld meg  emailben még ma!
 
Ha már voltál Darnel Programon, akkor a varázs átjön az első pillanattól. Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy megtapasztald az első, és azóta is a a legmeghatározóbb magyar
személyiségfejlesztő trénert, amint
munkája lényegéről beszél. A DVD
élménye pozitív hatást eredményez életed és kapcsolataid minőségére!
 
 
 
 
 

PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN    E-MAIL   

©2016 Darnelné Zimonyi Tünde - Minden jog fenntartva - All rights reserved!