Programok Dr.  D a r n e l   C h r i s t i a n   Nyomán    
Mobil: 06/30/850-2014
A forrás ahonnan merítünk:
Darnel Christian PhD.
 
 
 FŐOLDAL  PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN   E-MAIL 
Nevét megtalálhatjuk az Egyesült Államokban kiadott "Who's Who in the World" című lexikonban, ahol  1998-tól könyveit és munkáit ismertetik.
 
2001-ben az "Amerikai Társaság a Tudomány Előrehaladásáért"  tagjai közé választotta.
 
20 éves külföldi tartózkodása után először 1988-ban tért haza Magyarországra és elsőként kezdett itthon is személyiségfejlesztő tréningeket  tartani.
 
Dr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban.

A Darnel Programok Dr.&ban - mely az egyik legnépszerűbb önmegvalósító és személyiség-fejlesztő program Magyarországon –, ezidáig több, mint húszezren vettek részt.

Munkáinak kötetlen, szórakoztató stílusa és tömörsége által az elvontabb témák is könnyen érthetővé válnak a különösebb filozófiai és pszichológiai ismeretekkel nem rendelkezők számára is. Lendületes stílusa, karizmatikus egyénisége, jó humora  teszi közkedveltté programjait. A szerzőtől és munkáiról eddig 15 könyv jelent meg magyar nyelven, számtalan televízió- és rádióműsorban láthattuk és hallhattuk őt.

Programjainak tervezése és előadása mellett filozófiájának alapjait képező elméleteit könyvekben is megörökítette. Alkalmanként tv-műsort is vezetett, valamint szabadidejében testépítéssel, jógával, keleti harcművészetekkel foglalkozott és nem utolsó sorban kedvenc hobbijának, a western lovaglásnak hódolt. Szerette a természetet, kedvelte és szívesen foglalkozutt az állatokkal. Feleségével, aki hosszú idő óta egyben munkatársa és trénertársa is volt, sokat járták az erdőket, felfedezvén és gyönyörködvén a természet csodáiban. Nagy szeretettel viseltetett korábbi kapcsolataiból származó fiai Chris és Dominik iránt.

.  

 

 
Dr. Darnel Christian, filozófus, szerző, tréner, a filozófia doktora. Doktorátusát a  magyarországi személyiségfejlesztő tréningjeiben szerzett tapasztalatai alapján és szerzői tevékenysége eredményként szerezte meg. Szociológiai, filozófiai és pszichológiai szempontok alapján elemezve az emberi viselkedés mozgató rugóit és a változtatás lehetőségeit.

Munkájára és életszemléletére a legnagyobb hatással a humanista pszichológia, az ősi, távolkeleti filozófiák, a zen buddhizmus, a taoizmus napjaink nyugati emberére gyakorolt hatásai és a gyakorlatban alkalmazható modern filozófiák voltak. 

A lingvisztika terveink és kitűzött céljaink megvalósítására gyakorolt hatásának alkalmazását kifejlesztette a kommunikációs munkakörökben tevékenykedők részére is, mellyel komoly eredményeket sikerült elérnie.

Bebizonyította, hogy kommunikációs és motivációs technológiájával az élet legfontosabb területein, mint például az emberi kapcsolatok, ezen belül a párkapcsolatok, a gyermeknevelés, a munkahelyi és tanulmányi sikerek illetve a különböző célok megvalósításának területén jelentős eredményeket lehet elérni.

Az Egyesült Államokban különböző motivációs, kommunikációs és pszichodinamikai, önmegvalósító módszerek beható tanulmányozása után a nyolcvanas évek elején megalapította saját tréningprogramját "Creation Cours" címmel, mely itthon Darnel Tréningként vált ismertté.

A ma már legendásnak számító Darnel Tréning nagy érdeklődást váltot ki a rendszerváltás utáni Magyarország új lehetőségeket kutató és felfedezni vágyó közegében. A résztvevők mind a mai napig azzal a céllal jelentkeznek tréningjeire, hogy új lehetőségek felé nyithassanak a már beidegződött és rögzült álláspontjaik csapdájából. A legújabb agykutatások eredményeire is alapozó programjainak módszere biztosítja, hogy olyan változások történjenek az emberek gondolkodásmódjában, mely lehetővé teszi számukra az eddig nem látott lehetőségek megtalálását az élet legkülönbzőbb területein.

 
 
2016. július 1-én hosszú betegség után elhunyt. Emlékét őrizzük. Tudását nem felejtjük.
 
 
 
 
 
 
 
Audio-CD  párkapcsolatokról!
Egy életre szóló útmutató!  Egy életre szóló ajándék!
Megrendelheted e-mailben!   2499 Ft + postaköltség 
 
 
Megjelent!  Dr.Darnel Christian  hangoskönyve!      
 
Amit meg fogsz tudni a könyvből:
1. Mit akar a Nő? 
2. Tényleg mit akar? 
3. Hogyan legyél Te az, akit akar?
 
 
Megrendelheted e-mailben!  2499 Ft + postaköltség 
Egy életre szóló útmutató!  Egy életre szóló ajándék!

 

RENDELD MEG !
 
Darnel Christian DVD-n!
 
 
Megrendelheted emailben!
 
4.500 Ft +postázási költség!
Rendeld meg  emailben még ma!
 
Ha már voltál Darnel Programon, akkor a varázs átjön az első pillanattól. Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy megtapasztald az első, és azóta is a a legmeghatározóbb magyar
személyiségfejlesztő trénert, amint
munkája lényegéről beszél. A DVD
élménye pozitív hatást eredményez életed és kapcsolataid minőségére!
 
 
Rendeld meg  emailben még ma!
 
 
 
 
 
 
 
 
SIKER sorozat! 
Audio-CD-n  
Szubliminális Relaxáció!  
Az átalakulás házhoz jön!  
 
Megrendelheted e-mailben!  
1500 Ft + 490 Ft postaköltség
 a 3CD együtt  3500 Ft + 490 Ft  postaköltség
 

PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN   E-MAIL  

©2016 Darnelné Zimonyi Tünde - Minden jog fenntartva - All rights reserved!