Programok  D a r n e l   C h r i s t i a n   Nyomán    
     Mobil: 06/30/850-2014
 
    Hogyan működik a
   Darnel  ÉletProgram?

  HOME   PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN   E-MAIL 

   A legközelebbi program:
   Budapest
   2018. június 23-24, 27. 

LÉPJ MOST!
 
HOGY
 
 LÉPÉSELŐNYBEN
 
LÉGY
 
 
 
 
 
 
Az ÉletProgram
az alap!
 
Az átalakulás kulcsa!
 
 
 
 
 
 
 
Az  ÉletProgram egy bizonyos értelemben egy kutatómunka, egy kétnapos expedíció, mely a program vezetője és a résztvevők közti párbeszéd, valamint speciális gyakorlatok segítségével feltárja, hogyan működik az élet. Ezen új tudás birtokában a programot végzettek hatékonyabban és lendületesebben fogják járni egyéni életük útját és valósítják meg céljaikat.
 
Ha például, emberi lények helyett, mondjuk autókról lenne szó, elmondhatnánk, hogy bizonyos működési alapelvek minden autóra egyformán érvényesek. Eközben persze léteznek különböző típusú autók és különböző márkák. Nincs két teljesen egyforma jármű, mint ahogy nincs két teljesen azonos tojás sem. Minden autónak vannak azonban kerekei, motorja, kormánykereke, fékberendezése, elektronikája stb. Bár az autó működési elvének ismerete nélkül is utazhatunk vele, biztonságosan vezetni (irányítani) azonban e nélkül nem leszünk képesek.

Az ÉletProgram megismerkedünk az emberi lény mentális működési alapelvével. Bár - akárcsak az autóknál - a működési alapelv ugyanaz, mégis mindenki maga dönti el, merre veszi az útját. A programban nem mondjuk meg, hogyan kell élni az életet (azaz, milyen úton kell járni), hanem megmutatjuk, hogyan lehet hatékonyan és biztonságosan vezetni. Különböző technikákat és módszereket alkalmazunk, melyek segítségével megismerjük gondolati, érzelmi és döntéshozó mechanizmusunkat.

Az ÉletProgram varázsa  az  a  lehetőség,  hogy  a bennünk meglévő energiákat a rendelkezésünkre bocsátja. Bizonyára láttál már hatalmas, erőteljes cirkuszi elefántot egy - hozzá képest - vékony lánccal kikötve egy - hozzá képest - gyenge kis karóhoz. Ez úgy jött létre, hogy amikor az elefánt még kicsi volt, a lánc és a karó nagyok voltak és megtanulta, hogy nem szakíthatja el. Miután ezt megtanulta, meg sem próbálja még egyszer. Bár erejénél fogva már bármikor képes lenne rá, mégsem teszi meg. Nem a lánc és a karó tarja fogva, hanem a valóságról, a világról (lánc, karó) alkotott elképzelése. Mindannyian a saját világképünknek vagyunk a rabjai. Ennek a világképnek a tudatosulása teszi lehetővé, hogy túllépjünk képzeletbeli és beidegződött "láncainkon". A tréningben egy új világkép tudatosul bennünk és új lehetőségek rajzolódnak ki. Az eredmények a családi élet, a társkapcsolat, az életmód és az egzisztenciális sikerek területén mutatkoznak meg gyakorlati módon.

 HOME   PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN   E-MAIL  

©2016 Darnelné Zimonyi Tünde - Minden jog fenntartva - All rights reserved!