Programok  D a r n e l   C h r i s t i a n   Nyomán    
Mobil: 06/30/850-2014
 
Mit eredményezett az
ÉletProgram?

  HOME   PROGRAMOK    KÖNYVESPOLC   DARNEL CHRISTIAN   E-MAIL                Jelentkezem a programra!

 

A legközelebbi program:
   Budapest
   
    2018. június 23-24, 27. 

 

  
LÉPJ MOST!
 
HOGY
 
 LÉPÉSELŐNYBEN
 
LÉGY
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az ÉletProgram
az alap!
 
Az átalakulás kulcsa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Néhány sor idézet a visszajelzésekből:
 
"Az életben benne rejlik a lehetőség, hogy mindazt megkapd, amit nagyon szeretnél. Ez a tréning volt az, ami bizonyossá tette bennem mindazt, amit adig csak sejtettem, reméltem, vártam, hogy ez tényleg így van. Megváltás volt!
Sokan gondolják, hogy az élet sikerei szerencse kérdése. Tévednek. Elkötelezettség, elszántság, odaadás kérdése. De tényleg. De ez nem hiányzik senkiből. Ilyennek születtünk. Nézz csak meg egy kisgyereket. Soha nem adja fel. Aztán megtanultad feladni. Persze nem vetted észre, csak vitt a sodrás. Az ÉletProgramban megismered a legbenső lényed, a saját elméd működését és azt is hogy mit kezdhetsz mindezzel.  Semmi hókusz-pókusz, színtiszta realitás. És mégis, maga a csoda! - Tünde "

 

„Én csak azt tudom, hogy akik eddig az életben megállták ismerőseim között rinyamentesen az életet, egytől egyig Nálad végeztek. Rendszeresen fogom figyelni, mikor mi lesz, és megyek.
Mindenesetre azoknak, akik hozzám hasonlóan egyes szinten vannak, népszerűsíteni fogom, mert a Te tréningedről - ha eddig még nem hallottak volna róla - tudniuk kell. Napsugaras szép napot kívánok! Csilla”

 

„Köszönök mindent...  a világbajnokság is összejött.. a tréninged után:-)
görcsök nélkül. ala "flow" Kati”

„Pont tegnap gondoltam erre. Felettem lakó kis gyerek sokat sír, kiabál és stb. Eddig bosszankodtam. majd tegnap elkezdtem megértéssel és szeretettel gondolni rá. Utána béke és csend köszöntött rám. Hálás vagyok, hogy megint felhívod rá a figyelmemet. Köszönöm. :-)) Éva”

„Bizonyára hálát kifejező levelek ezreit tudhatja magáénak, nos, gyarapítom ezen névsor táborát és köszönöm, hogy ezelőtt 20 évvel épp az Ön segítségével kaptam meg egy jó munkát. Azt mondták:"Mmmm.. milyen hatásos és meggyőző volt,...Öné az állás...."!
További életútjához minden klassz dolgot kívánok Önnek!
Üdvözlettel és hálával Júlia Eger”

 

" Az önmagamba vetett hitemet adta vissza és fejlesztette a program, úgy, hogy az önként vállalt részvételemre épített. Nem sértette a személyiségem alakításával az egyéniségemet. Messzemenően figyelembe vette a többi résztvevő egyéniségének széles skáláját is. Hatásmechanizmusa mélyen humánus. A mindennapok hatékonyan megvívott küzdelmei biztosítják a sikert."
dr. Albertini Béláné pedagógus

"A Tréning tudatosította bennem, hogy lehet lelkesíteni embereket egy kitűzött cél eléréséhez, hogyan lehet hatásosan "nehéz emberekkel" bánni, őszintle, nyílt, vidám munkahelyi légkört kialakítani, világosan és közérthetően kommunikálni, célratörően és megnyerően tárgyalásokat vezetni."
dr. Németh László vezérigazgató

"Kötelezd el magad a másik ember életének a minősége iránt, és a sajátod magától átalakul" - állítja Darnel Christian. A módszer kitűnően alkalmas arra, hogy az embereket összefogja és kiemelje a magányból. Én azóta úgy döntöttem, alkalmazni fogom a gyakorlatban is."
dr. Buda Béla pszichiáter főorvos

"Ahhoz, hogy hatni tudjunk az emberekre, először önmagunkra kell hatnunk!" - valamikor még a néprnűvelő szakon mondta ezt egy köztiszteletben álló tanárom. Csak évtizedek elteltével, ebben a programban tanultam meg, hogyan."
Vermes Éva író, újságíró

"Amit igazán figyelemreméltónak tartok, hogy a távol-keleti filozófiákat nem próbálja meg ráerőszakolni az európai hagyományok szerint gondolkodókra, hanem az ezekben található bölcsességeket praktikusan alkalmazza az emberek mindennapi életére."
Darsu Láma

"A program résztvevői meglepve tapasztalják, hogy az Egészséges ember különböző szervei működésükben milyen nagyfokú alkalmazkodó képességgel rendelkeznek. Saját magam bizonyosodtam meg róla, hogy a jól működő lelki folyamatok az egész emberi szervezet működését harmonizálják."
dr. Badár Éva orvos

"A program nagyszerűségét abban látom, hogy a különböző hagyományos vallásfilozófiákból összegzi mindazt, ami egyetemes és emberi."
Mátyás István lelkész

"Mint minden szülő, természetesen én is szeretem a gyermekeimet. A programban felfedeztem a képességemet arra, hogy ezt ki is tudjam fejezni. Emlékszem átvirrasztott éjszakákra, amikor azt gondoltam, hogy aznaptól kezdve jobb anya leszek, többet fogok figyelni a gyermekeimre, gyengédebb és türelrnesebb Ieszek hozzájuk, és még jobban fogom szeretni őket. Most már tudom, nem kell várni a holnapra, ez azóta nap mint nap megtörténik.
Markovics Györgyné háromgyerekes családanya

Werner Erhard , közismert amerikai filozófus a Budapest Week munkatársának az alábbiakat nyilatkozta: "A magyarországi felmérések több szempontból is meglepőek. Különösen az, hogy a magyarországi program résztvevőinek nagy része úgy nyilatkozott, hogy a tréning életük egyik leghasznosabb élménye. Ez nem egy olyan érzés, amit ilyen sok próbát kiállt emberek gyakorta hangoztatnak. Számomra ez azt sugallja, hogy a tréning az embereknek az élet legmélyebben érintő kérdéseire ad választ. Mint például: hogyan tehetjük kapcsolatainkat őszintébbé, hogyan fokozhatjuk hatékonyságunkat és hogyan gondolkodhatunk célirányosan. Meg tudom érteni, hogy az emberek miért ezt a programot ajánlják olyan lelkesen barátaiknak és ismerőseiknek."

©2016 Darnelné Zimonyi Tünde - Minden jog fenntartva - All rights reserved!